![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Neliela aptauja par FF!
FF kuras esmu spēlējis: te ieraksti visas FF kuras esi izgājis. Vai vismaz mēģinājis iziet un saprot, kas tieši viņā notiek. Mana mīļākā FF : Mīļākā FF. Dā! ![]() Labākais sižets : FF daļa ar tavuprāt labāko scenāriju. Labākā mūzika : FF daļa ar tavuprāt labāko mūziku Labākais skaņdarbs : Tavs mīļākais FF skaņdarbs( ja nezini kā sauc pārleicinies www.bluelaguna.net ) Mīļākais galvenais varonis : Tavs mīļākais varonis no jebkuras FF. ( Vivi, Zells, Sids utt. arī skaitās. ) Mīļākā galvenā varone : Te jāraksta tās mazāk apģērbtās. ![]() Mīļakais ļaundaris : Foinākais bedgajs ![]() Mīļākais NPC : Nevis jebkurš NPC, bet tie kas ir saistīti ar sižetu. Mīļākais monstrs : Te var būt gan ienaidnieki, gan mūgļi, gan tonberiji utt. ( zinu, ka mūglis nav montrs, bet pieņemsim ![]() Labākā pasaule : labākā FF pasaule Mīļākais lidojošais kuģis : Tas kuru vada Sidi. Labākie ieroči : FF ar labākajiem ieročiem. Labākās cīņas : FF ar visskaistākajām un labākajām cīņām Foršākie sammani : GF, Edeloni, Aeoni, Sammani utt. Labākā minispēle : Hot & COld, jebkuras daļas kāršu spēlē, FFX-2 kointi. ------------------------------------------------------------------ FF kuras esmu spēlējis: Mana mīļākā FF : Labākais sižets : Labākā mūzika : Labākais skaņdarbs : Mīļākais galvenais varonis : Mīļākā galvenā varone : Mīļakais ļaundaris : Mīļākais NPC : Mīļākais monstrs : Labākā pasaule : Mīļākais lidojošais kuģis : Labākie ieroči : Labākās cīņas. : Foršākie sammani : Labākā minispēle : -------------------- |
![]() ![]() |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
FF kuras esmu spēlējis: FF IV,V,VI,VII,Tactics advance,XII
Mana mīļākā FF : FF XII Labākais sižets : FF XII Labākā mūzika : FF XII Labākais skaņdarbs :FF XII Mīļākais galvenais varonis : Cecil Mīļākā galvenā varone : Princess Ashe Mīļakais ļaundaris : Judge Giss Mīļākais NPC : Jebkursh kas pardod labas mantas Mīļākais monstrs : Cactuar Labākā pasaule : Ivalice Mīļākais lidojošais kuģis : FF XII "Leviathan" Labākie ieroči : Tactics Advance Labākās cīņas. : Tactics Advance Foršākie sammani : Ultima Labākā minispēle : Ta karsu spele no FF Online Starp citu man vajag nelielu palidzibu no tiem kas spele FF XII. Es esmu taja pazeme kur izglabu Basch un ar to Energiju kuru izsuc Mimicks. Tipa es aizgaju un atveru tos gigantiskos vartus ( ne tos sakuma bet talak) es naku atpakal bet man tagad paradijusies Bombs. Es nevaru tikt garam. Vini uztaisa Protect. Un kamer vinus situ vini Self Destruct. Un visi chari beigti. Ka tur var? ( atsuta man uz PM) This post has been edited by Lawleit: Jul 10 2007, 11:06 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:49 |