Mana galerija :) |
Mana galerija :) |
thearnis |
Mar 18 2007, 13:21
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 |
Eh beidzot sanjeemos un ielika kaut ko sheit. Nav man skeneris, tapec naacas iztikt ar datoraa radiitiem darbiem. Visi darbi veidoti Paintaa . Ah un Gif'u radiishanai paliigaa njemts primitiivaakais gifmeikeris - Agifed95 . Tad nu luuk - kkas no maniem darbiem:
Šis tik tā, tīri priekam Tālāk seko Gif'i: This post has been edited by thearnis: Mar 20 2007, 00:22 -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Asuka |
Jul 10 2007, 13:37
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro |
nu jā, jā jaunizceptie gifi ir labi (tā pat kā iepriekšējie. nu šie ir labāki). vislabāk izdevušies ir par fairy, un barbarians XD (but they came from the other side). nākošie divi arī ir labi, bet man tas pēdējais saistās ar NARUTO. (tu viņu esi redzējis(animi?)). labi tas ir ne pa tēmu. tālāk zīmējumi..
pirmais žvērs ir, ir labs. man patīk ēnojums un ieloces. vienkārši, bet pietiekami interesanti. nākamais. foršais džekiņs. man doma nedaudz nepieleca, bet ir, ir smuki. nu pēdējais jau ir mans favorīts. darbs doma tiešām labi saprotama, ēnojums labs, fons arī, bet tik tās proporcijas neštimmē. kaut kas plecu daļā nav pareizi, un kaut kas nav kārtībā ar kaklu. un man liekas, ka acis ir nedaudz par lielu. bet acis ir smukas ^__^ nu tad turpini trennēties, un vairāk zīmēt tieši zīmējumus, nevis tik ļoti aizrauties ar gifiem. jo tu labāk zīmēsi parastus zīmējumus, jo skaistāki un interesantāki būs gifi good luck!!~ This post has been edited by Asuka: Jul 10 2007, 13:38 -------------------- don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:18 |