IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Iesakiet, >.<
marca1
post Jul 15 2007, 22:13
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Kāds varētu man ieteikt kādu foršu anime ar interesantu sižetu? Man jau apnicis sēdēt un gaidīt vislaik 1 sērija nedēļā. Bleach jau noskatījos visas 133 (laikam tik daudz izgājis). Nu man patiktu kautkas uz Bleach pusi. Draugs ieteica Death note, to es vēlāk noskatīšos happy.gif esat izpalīdzīgi lūdzu laugh.gif

--------------------
IPB Image <--- ja kāds var iztulkot ko es uzrakstīju PM man :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Niks
post Jul 16 2007, 15:38
Post #2

Lira member

Group: Chuunin

Es jau runāju latviski!
http://en.wikipedia.org/wiki/X264
http://en.wikipedia.org/wiki/AC3
Patlaban enkodēju pāris testa video - vēlāk varbūt ielikšu salīdzinošus ekrānattēlus, lai parādītu bitreitu nozīmi.

Update (16.07.07 22:02): negribās taisīt galīgu offtopiku, tādēļ vienkārši pievienošu šī posta beigās testa rezultātus (bez attēliem, jo no tiem nebūs dižas jēgas, kā jūs tālāk uzzināsiet):
Oriģināls: Hoshi no Koe R2 rips Liras iekšējām vajadzībām (tātad par kvalitāti īpaši netika domāts), FPS=15, XviD, ABR=1636 kbps, 672x504 (pēc Lanczos4Resize, lai iegūtu pareizu DAR)
x264@600/500/400 kbps (visur darīšana ar ABR), meGUI video profils=HQ-Insane: ļoti līdzīgi, lielākā atšķirība novērojama pakāpeniskās ainu maiņās, kad attēls pakāpeniski kļūst tumšāks vai gaišāks, un citās krāsu pārejās - lielāks bitreits - plūstošāka pāreja (tomēr visas versijas, lai arī savā starpā stipri līdzīgas, ievērojami atpaliek no oriģināla).
XviD@600: absolūti vissliktākā versija ar ievērojamiem artefaktiem.

This post has been edited by Niks: Jul 16 2007, 22:25
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:23