![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tad nu klausās! Ja būs saulains un patīkams laiks, tad braucam uz Jūrmalu! Es gaidīšu Jūs pie "Origo" pulkstenja no pl 10.00 līdz pl 10.30 (vai pat līdz 11.00 ja iepriekš paziņo par nokāvēšanoes telefoniski)!!! Paņemiet līdz: dvieli (ar ko noslaucīties pēc peldes vai uz kura var pasauļoties), puišiem beldbikses un metenēm peldkostīmu, pretiedeguma krēmu (ja tas nepieciešams), Obligāti paņemiet kaut ko dzeramu (minerālūdeni - gāzēt un negāzētu pēc izvēles, sulu va pat pienu)!!! Es paķeršu Futbolbumbu! Ir lūgums atnest kārtis un volejbol bumbu!!! Ja es kaut ko esmu aizmirsis tad atgādiniet man PM! Nevajag Flūdot, citādi Info aizies nebūtībā!!! Mans telefons: 29754303 Braucienu datumi Jūnijā: 9.jūnijs - 12.jūnijs - 16.jūnijs - 21.jūnijs - 26.jūnijs - 29.jūnijs - Ceru uz Jūsu atbalstu!!! Līdz tikšanas reizei!!! ![]() This post has been edited by Tigra2: Jun 3 2008, 15:04 -------------------- |
![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Skatos ka 6iss topiks ir aizmirsies!
![]() Man ir ideja aizraut uz Juurmalu, kas par, tad rakstaat te vai privaatajaa, vai arii zvanat uz 29754303 (caur netu suutat tele2.lv SmS - leetaak buus) Juurmalas brauciens tiek organizeets 28,29 Juulijaa. Satiekaamies pie Origo pulkstenja 11.30. Gadiisim naaceejus 1 stundu liidz pl. 12.30 (ja kaads kavees luugums pazinjot iepriek6 - GAIDIISIM VEEEL 'Kopaa jautraak') un raujam uz Bulduriem vai Majoriem (kaadam veel ir ko teik es uzklausii6u, bet tikai pa teemu!), varam arii (ja budzzets neljauj) aizbraukt uz "Lielupes"St. un pastaigaaties liidz kaadai burviigai vietai! ![]() ![]() Briidinu!!! Viss notiek, ja buus labs laiks un Saule doss mums savu sveetiibu!!! ![]() ![]() This post has been edited by gramozeks: Jul 26 2007, 08:57 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |