![]() |
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
![]() pagaidam viens, mans pirmais darbinjs.. ![]() |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ke, ke daile. džeks rozā istabā. xD ir, ir labs. man patīk atlipušās tapetes. rocks!~ pietiek māžoties, tagad par katru istabu atsevišķi. *cenšas sevi savaldīt* nu es sākšu ar man tuvāko tēmu - džeks rozā istabā. kawaii ^__^ ļoti interesants acu zīmēšanas stils. i like it.. yēs. var redzēt, ka esi varen pacentusies. tas priecē. puiša proporcijas ir nepareizi foršas. dīvaini. es apzinos, ka viņas ir greizas, bet man patīk. paklājs un zemenīte ar ir dikti jauki. un tas žvērs uz sienas arī interesants. man ļoti simpatizē krāsu salikums. labais.. .!~ tālāk seko zaļā istaba. nu tikpat smuka, kā rozā. nav ko vairāk piebilst. visā darbā ir labs ēnojums. es pat teiktu ļoti labs. labi vienā teikumā sakot darbs totaly rocks!!!! <-- tur ir 3 izsaukumzīmes. veselas trīs. tā turēt Lii.. talants tev ir un izdomas ar netrūkast ;P
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:54 |