![]() |
![]() |
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
Ievadvārdi man nekad nav padevušies. Ceru uz saprātīgu kritiku un padomiem, ne tukšām runām un liekvārdību. Un tātad.
* Tulpes ir maģiskas ![]() * Cilvēk, tu esi niecība ![]() * /Paldies jau iepriekš. This post has been edited by Adenaide: Jul 27 2007, 14:55 -------------------- feel the world in |
![]() ![]() |
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
Paldies, Mimi, par ieteikumu un pārējo. Kukainīši man ir mazliet fotografēti [man ir vairākas bildes ar bitēm xD ], un jā, makro man patīk. n_n
Shatako, ja tu būtu palasījusi iepriekšējos postus, tu arī izlasītu to, ka es tādu grāmatu neesmu redzējusi. Grāmatas par drosmi man nav nepieciešamas, man drosmes pietiek. xD Bet par to malu es tev piekrītu. Sākumā es gribēju viņu nocropot nost, taču tur apakšā bija smuks saules atspīdums, tādēļ es to stūrīti atstāju, cerēdama, ka neviens nepamanīs. ![]() This post has been edited by Adenaide: Jul 27 2007, 15:13 -------------------- feel the world in |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Paldies, Mimi, par ieteikumu un pārējo. Kukainīši man ir mazliet fotografēti [man ir vairākas bildes ar bitēm xD ], un jā, makro man patīk. n_n Shatako, ja tu būtu palasījusi iepriekšējos postus, tu arī izlasītu to, ka es tādu grāmatu neesmu redzējusi. Grāmatas par drosmi man nav nepieciešamas, man drosmes pietiek. xD Bet par to malu es tev piekrītu. Sākumā es gribēju viņu nocropot nost, taču tur apakšā bija smuks saules atspīdums, tādēļ es to stūrīti atstāju, cerēdama, ka neviens nepamanīs. ![]() Nu jā, ja neskaita to, ka varēji aizklonēt, bet watewa! :3 Jā, piekrītu neizlasīju iepriekšējos postus toties pieminēju, ka VARBŪT nošpikoti, bet oh well pazemīgi atvainojos! XD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:48 |