![]() |
![]() |
duck&cover |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 24-July 07 ![]() |
taa seedeju vienu dienu, bija diezgan garlaiciigi. luuk tad nu izdomaaju ka veelos kko uzziimeet
![]() ![]() ![]() par bilzhu ( skenera man diemzhel nav) kvalitati. kkadas tumshas sanaaca, 1 zimejus shausmig parvertas un izcela vienu drausmig briesmigu kljudu kuru cereeju ka neviens nepamaniis ^^ un luk ari tas par ko sakuma runaju ![]() ![]() ![]() ![]() tamm 2. shis isteniba ir nozimets, bet njemts ir tik pats koncepts. ![]() un 3. no comments, vienig varu pateikt ka viss izskatas mazliet labaak dziivajaa ![]() ![]() ![]() gaidu daudz un TACHU pamatotas kritikas. cheers This post has been edited by duck&cover: Jul 28 2007, 23:50 |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tie nav tavi pirmie darbi. es to zinu. es to redzu xD
nu jā kopu8mā jau daiļi. !~ es tik nesaprotu, kāpēc pirmajā darbā nevajag pievērst uzmanību lūpām. manuprāt ļoti labi iznākušas. nenovērtē sevi par zemu ducky!~ xP krāsojums ir pārāk sašvīkāts un uzacītes tādas klučainas tev iznākušas. ![]() turpini daudz trennēties un viss būs labi!~ xD veiksmi. esi kareivis. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:44 |