![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Alta Melissa - sankyou
![]() ![]() ![]() Sorrow - paldies. heh .. idejas - no zila ( nu vai pelēka ![]() ![]() meitene ar motorzāģiti gan tīši veidota tik kaulaina un neproporcionāla , man likās , ka slimīgs izskats varētu vērotājam radīt asociācijas par to , ko viņa pārdzīvojusi (piem., galvenās lomas atveidotāja House of 1000 Corpses filmas beigās arī izskatījās draņķīgi un tam bija savs iemesls ![]() Pakkun - pieļauju, ka sava līdzība ir . Nezinu droši , bet man viņš vairāk atgādina Luke Skywalkeru ![]() ![]() ![]() mhm . nedaudz aizrāvos ar atbildēm. bet te nu atkal : ![]() ceru , ka mimi apmierina ši kiborg-meitenes versija ![]() ![]() schism ![]() šo es dēvēju par pieckāji , bet mani laika biedri nosauca par ziloņa-zirnekļa krustojumu (pieļaujot , ka tas būtu ģenētiski iespējami ![]() PS sakiet droši , ja kāds no zīmējumiem neparādās , varbūt kko varēšu labot . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:49 |