![]() |
![]() |
Hime Plays Punk Rock |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 14-May 07 ![]() |
Beidzot ieskanēju savus mēsliņus, šitie ir vecie darbiņi.
šis te zīmēts pirms divām nedēļām. ![]() This post has been edited by Hime Plays Punk Rock: Jul 30 2007, 13:40 Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() -------------------- [this sunny sunday is a great day to go...]* |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu man jau gan neliekas, ka kāds no zīmējumiem būtu iepostots pārāk lielā izmērā. calm down Hushabye. nu par darbiem.
pirmais ir nozīmēts. nu nav par ko īsti runāt, ja nav tavas pašas radīts. radīts varbūt ir, bet par domu varam pastrīdēties. neviens no skaniem nav labā kvalitātē. tajā pašā pirmajā darbā, mati ir uzzīmēti ļoti pavirši. t.i. vienkārši uzķēpātas pāris strīpiņas. (nerunāju par kontūrlīnijām) zīmējumu izmērs nav par lielu, bet tie ir jāsamazina jau vien tā iemesla dēļ, lai kontūras un līnijas būtu labāk saredzamas, vai jau zīmējot tās vajag ievilkt ar stingrāku, vai tumšāku zīmuli. iegādājies tādu bērns!~ nakamais - uzreiz acīs iekrīt meitenes ēna. ak jel un pie svētajām dillēm! lūk to, ir grūti nosaukt par centību. zīmējumam ir ļoti intersanta doma. es varu iedomāties, ko tu vēlējies uzzīmēt, bet izpildīt to tev neizdevās, tā kā tu to planoji vai ne? man notiek līdzīgi. ja tu būtu ilgāk trennējusies, šis zīmējums būtu iznācis ļoti labs. meitenes labās kājas augšstilbs nu nav izdevies, nav. tērps nav izstrādāts, un pleci ir par kantainu. iesaku tev nemaukt uzreiz ar pildspalvu pa lapu, bet sākt ar zīmuli, un ja tavs darbs ir iznācis, kā tev tīk, tad tu vari visu pārvilkt ar pildspalvu, vai rapitogrāfu. nu un pēdējais. yēs.. elfen lied. nu manās acis nav nekas īpašs. nu come on, ieliec taču arī kaut ko izstrādātu. doh.. kaitina user'i, kuri ieliek pāris darbus, un notinās. un tu Hushabye - ja Hime neko neposto, tad sēdi mierīgi un gaidi, nevis spamo. got damn it! ok i will calm down.. šo darbu tu varēji izstrādāt, un uzzīmēt nedaudz proporcionālāk. labi daudz proporcionālāk. proporcijas ir šķības un greizas. (varu uzskaitīt, kas ir šķībs un greizs - kakls, pleci, vēders, kājas, ausis nav viena lieluma, un galva tāda plakana, visi "vektori" ir galīgi nedzīvi un kinda dead you know, un meitenei viena roka ir garāka par otru. nu to jau gan varēji nepieļaut.) un darbs ir zīmēts uz rūtiņu lapas, kas parāda, ka cilvēks ir par studentīgu, vai par slinku, lai paņemtu normālu un baltu lapu. tas ir viss, kas man ir sakāms. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 23:52 |