![]() |
![]() |
isisasuke |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 26-June 07 ![]() |
![]() pameginaju ari kko paint, nu loti mazins, bet kkas jau sanaca ![]() ![]() nu vertejiet.... -------------------- wanna die? get in line...
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
![]() pameginaju ari kko paint, nu loti mazins, bet kkas jau sanaca ![]() ![]() nu vertejiet.... džekam zods ir pārāk izvirzīts uz āru. abiem čariem mati ir ļoti dīvaini, vairāk nepierasti. abiem nav pieres. tām būtu tākā jābut vai ne? mati ir krāsoti ļoti pavirši. ņemot vērā faktu, ka ir krāsots ar zīmuli, krāsojums varēja būt daudz kvalitatīvāks. kā to panākt? - no kādas lapas stūra noplēst gabaliņu un ar to izsmērēt zīmuli tā, lai krāsojums būtu plūstošs. krāsojot zīmuli nevajag spiest. pēdējie iepostotie zīmējumi.. pirmais nav uzzīmēts proporcionāli t.i. pleci par šauru, viduklis par īsu, rokas tāpat, plaukstas par mazu, kājas ir šķības un meitenei nav gurni. svārki stāv nedabīgi un pēdas nav izdevušās. tālāk seko kaut kas melnmatains. deguns ir briesmīgs. tiešām. tev vajadzētu vairāk piestrādāt pie matiem, jo tagad tie izskatās vienkārši uzvilkti trijstūri, un uz ķep ļep izkrāsoti. sirds ir ok, bet adata fiziski nevar tā karāties. man radās tāds iespaids, ka meitenes nagi būtu brutāli nolauzti, raujot sirdi kādam ārā no krūtīm. mani priecē, ka plauksta ir proporcionāla, un darbā ir manāms arī ēnojums. tas ir labi. un pēdējais darbs - Sasuke un Sakura. piedodiet, bet teikšu godīgi - neizdevies fanarts. man slikti ap sirdi sametās. ne tā dēvētajam `Sasukem` un arī ne `Sakurai` nav noteiktas galvas formas un viņiem trūkst arī pieru. sasukem kaut kas nav kārtībā ar kaklu un matiem. kopsavilkums - tev vēl daudz jātrennējas. iesaku sākt. turies!~ pamācies proporcijas un paskaties citos topikos, kā citi krāso un arī to pamācies. un vēl tev derērtu apgūt, kurās vietās ir jāliek ēnas. (diez vai ēnām būtu jābūt uz degungala(augšpusē))~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:17 |