![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
kkā sen nav sanācis ko postot .. *nokaunas* uznāca lielais slinkums
![]() kika-chan - paldies ![]() Alta Melissa - paldies , prieks , ka vēl kādam patīk mani dzīvnieciņi ![]() zeloco - iespējams . iepriekš esmu rīkojusies ar metāliem un skābēšanu , bet man punktošana diezko nesanāk , tad tur būtu tikai švīku jūra . mhm . bet paldies par ieteikumu . Mishelin - nezinu , vai to varētu nosaukt par aizraušanos . Ļoti patīk klausīties ![]() enigmo - ![]() exile - tja , ar iekšējiem orgāniem tie vēl nav tikuši salīdzināti , mm , paldies (laikam) . Motorzāģ-meitenei seja gan ir nedaudz pietūkusi ( uzsistu lūpu un topošu zilumu izdaiļota ) un smaids liecina par uzvaru (lai nu ar ko viņa cīnījusies - sadeva kā nākas) . Tigra2 - paldies par posta sākumu ( pieļauju , ka tas tomēr bija veltīts man ) bet tās beigas gan laikam aizklīdušas - domātas kādam citam jaunam foruma dalībniekam ( tb lūsim - Yamaneko ) ![]() tad nu .. mechanical angel ![]() brother, forgive my sins (tja , zinu jau zinu , galvas ir dīvaini lielas un paši tādi izstīguši ..) plait to freedom (kāds man teica , ka viņai noteikti bija skaisti, kupli mati .. ) šis ir gana sens mēģinājus , bet ek as my fingers slice the air -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:13 |