IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Somethin' by [lynx]Yamaneko, Pat pusgads nepagāja...
Yamaneko
post Aug 8 2007, 22:48
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Riga, Zasulauks

Sveiciens visiem)
Te nu es esmu - lūsis, рыся, lynx jeb Yamaneko vai vienkāršāk - Natālija))
Kaut ko mēdzu uzzīmēt savā brīvajā laikā, tagad izlikšu to arī šeit)

Mani pēdējo dienu darbiņi (nedēļas ietvaros)
Sketčiņi puslapas lielumā, kas tieši saistīti ar lomu spēli, kurā piedalos nu jau gadu [lomu spele nav nopietna ta kā nebrīnaties, cik dažādus varoņus jūs te redzēsiet. Taču sākumu sākumos ta tomēr bija lomu spēle pēs Kota Hirano Hellsinga]
Un jā, nesitiet lūdzu *anģelīc* Bet, ja sitiet - pabrīdiniet vismaz...

*Piedodiet, ļaudis. Man nav skaneris.*

Vika © Kohta Hirano. Šis varonis ir mana gādībā un pašlaik viņa cieš no neabpusējas mīlestības.. (nepievērsiet uzmanību maniem murgiem)[/
Attached Image

Рысь jeb Lūsis. Iesākumā varonis ņemts no N.Perumova gramatam, bet ļoti(!!!) pārveidots. Arī manā gādībā)
Attached Image

Nihts. Mūsu organizācijas(nu Hellsinga) šefpavārs XD. Bet, ja nopietni, tad viņš ir vilkatis - mašīna
Attached Image

Hiza. Helga ir viņas īstais vārds. Dzīvojas pretorganizācijā (nebiedējaties, kad uzzināsiet, ka ta ir RosenKreuz no trinity Blood XDD), neko daudz tāmdēļ par viņu nezinu.
Attached Image

Midori. Mūsējā. Vilkatis ar 5to krūšu izmēru XD
Attached Image

Mariša. Mūsu vampīrs. Bez jautājumiem.
Attached Image

Lennijs. No Shaman King'a - tieši tā. Ak jā, pat tādi mūsu lokā ir sastopami XD. Tikai vienīgi ir viens bet..pie mums viņš nepartraukti smouko zalīti XD (tikai neuztveriet nopietni)
Attached Image

Integra © Kohta Hirano. Nu jā. Mūsu "mīļā" lēdija
Attached Image

Pips. Ar' no Hellsinga. Es viņu mīlu.. <3.. Nē, pareizāk sakot Vika viņu mīl.. ^^'
Attached Image

Ajumi. Mūsu rozmatainais kawajs)
Attached Image

This post has been edited by Yamaneko: Dec 14 2007, 01:36
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Nothinga
post Aug 12 2007, 13:29
Post #2

Danshaku

Group: Chuunin
From: sapņa beigas. punkts.

Darbi, manuprāt, labi. Vienīgais pirmajiem grūti atrast kādas nozīmīgas atšķirības - mati teju vienādi, sejas tāpat, kā arī pozas. Tikai daži no šiem darbem ir savādāki.
Lai vai kā kopumā nav slikti, tieši otrādi. Kļūdas īpaši acīs nelec.
Vislabāk man patīk pirmpēdējais - hell haund ^^ Kawaii(i think). Man tik labi vilkveidīgie nemūžam nesanāks, bet tev- gandrīz kā īsts!

Ko lai vēl saka - tādā garā tik uz priekšu!

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
Yamaneko   Somethin' by [lynx]Yamaneko   Aug 8 2007, 22:48
Isabel Carmin fon Edelhain   eh.. nu varēji jau pa taisno no datora ielādēt zīm...   Aug 8 2007, 23:07
Yamaneko   eh.. nu varēji jau pa taisno no datora ielādēt zī...   Aug 8 2007, 23:18
Asuka   wow.. tāda kaudze ar darbiem vienā metienā. nu man...   Aug 9 2007, 01:15
Yamaneko   Asuka, Ak, kungs! Šī ir, var teikt, pirmā vie...   Aug 9 2007, 03:01
Cowkiller   daudzi ir vnk ideaali uzzziimeeti, bet ir arii taa...   Aug 9 2007, 12:23
Yamaneko   daudzi ir vnk ideaali uzzziimeeti, bet ir arii ta...   Aug 9 2007, 15:10
zeloco   smuki, smuki.... taa tik turpinaat.. vareetu pamee...   Aug 9 2007, 18:49
Yamaneko   smuki, smuki.... taa tik turpinaat.. vareetu pame...   Aug 9 2007, 22:20
exile   Zīmējumos var just labi uztrennētu roku, patīk Ma...   Aug 10 2007, 01:06
Yamaneko   Tātad.. Man te kaut kas lielāks uzzīmējās.. ...   Aug 10 2007, 01:34
Isabel Carmin fon Edelhain   Patikami tīrs lainarts un atzīšu ka piesaistija vā...   Aug 10 2007, 02:17
Yamaneko   Patikami tīrs lainarts un atzīšu ka piesaistija v...   Aug 10 2007, 03:30
Yamaneko   Tadadadām....Oo Es laikam no kalna bis apkritusi e...   Aug 10 2007, 15:39
Nothinga   Darbi, manuprāt, labi. Vienīgais pirmajiem grūti a...   Aug 12 2007, 13:29
Yamaneko   Darbi, manuprāt, labi. Vienīgais pirmajiem grūti ...   Aug 12 2007, 21:28
slim   Nu ko teikt, visi darbi man patīk :) . Īpaši meite...   Aug 17 2007, 11:11
Asuka   Nu ko teikt, visi darbi man patīk :) . Īpaši meit...   Aug 17 2007, 13:09
Yamaneko   Nu ko teikt, visi darbi man patīk :) . Īpaši meit...   Aug 17 2007, 23:18
Mishelin   Patiik kaa pirmajos darbos sanaakushas kruutis :) ...   Aug 19 2007, 01:56
Pinkpanther   [pabriinaas ku labi darbi] tev ir ieveeriibas cien...   Aug 31 2007, 01:35
Yamaneko   Te kāds atgriežas x)))) Sen nebijusī mūza, beidzo...   Dec 14 2007, 01:35
FuschichO   Nezinu, kāpēc īsti, bet pēdējā izskatas rather wei...   Dec 15 2007, 12:10
Yamaneko   Nezinu, kāpēc īsti, bet pēdējā izskatas rather we...   Dec 16 2007, 22:14

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:06