![]() |
![]() |
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
?
nu jaa...... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Tu māki strādāt ar zīmuli. Diezgan labi sanāk ēnojums un vēl labāk fons. Kļūdas proporcijās, aks bija manāmas pirmajos darbos, vairs nav izteiktas. Vienīgais, kas man šķiet ne gluži tā kā vajag ir vidukļi - par gariem.
Kopumā darbi labi, interesanti un patīkami. Par pēdējajiem diviem darbiem: Puisim viduklis par garu, kreisajai(saliektajai) rokai virs elkoņa mazliet jocīgs kūkums, labajai rokai trūkst plaukstas (zinu, ak kabatā iebāzta, bet taču kaut nelielam kūkumama jābūt, lai redz kur ir, savādāk izskatās, ka pirkstu nebūtu). Izteiksme mazliet dīvaina, daži iepriekšējie man patika albāk. Meitenei mazliet poza šķiet nedabīga. Pleci par paltu, gurni par sāuru, apģērbs šķiet pielīmēts vai arī uzzīmēts kā otrā āda. Atkal viduklis par garu. Ceru, ka neņemsi paŗleiku pie sirds manis teikto. Turpini zīmēt, tev labi sanāk! Man personīgi viabāk patika iepriekšpēdējie divi krāsainie puiši ^^ Gan pozu, gan izpildījuma ziņā. Nu tad - veiksmi turpmākajā darbā Nothinga -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 12:31 |