![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tuvojas Anime Festivāls.
Festivāla laikā ir paredzēts zīmējumu konkurss, un tāpēc ļoti lūdzu ikvienu, kas māk vai tikai mācās zīmēt anime stilā piedalīties. Konkurss sastāvēs no divām daļām - 1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz. 2) Zīmēšana festivāla laikā. Tehnika nav ierobežota. Ja ir vēl jautājumi - sūtīet privātos ziņojumus man vai Ha-san (viņš visdrīzāk atbildēs krieviski, taču daudz precīzāk) Īpaši lūdzu piedalīties xikes, Yume, Quint, Haiks, Kikyou, Pikis. Ja vēlaties piedalīties zīmējumu konkursā, sūtiet emailu uz xenia(at)adrus.net -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man ir jautājusm, es līdzi vēl vienu cilvēku varu atstiept ar zīmējumiem, bet viņa atsakās likt zīmējumus kautkur bez rāmjiem maz kas var notikt. Kas būs ar tādu progresa brīnumu?
Njā, un kas ir ar zīmējumu izmēriem? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:22 |