![]() |
![]() |
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
?
nu jaa...... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ho.. man patīk!~ vēlos izteikt komplimentu, par matiem - dikti glīši iznākuši. ēnojums, atspīsums visā darbā ir vajadzīgajās vietās un nav pārspīlēts. būbi gan bišķiņ par lielu. un tagad visu detalizēti...
sākam no augšas yē.~ so, kā jau teicu man mati patīk. cepure varēja būt mazāka, nu tieši ne tik dziļa un tai derētu vēl kāds atspīdumiņš. seja ir piemīlīga un skaista, acis dzidras un deguns ar ok, bet mute gan nav padevusies. mani priecē, ka pleci ir normāla platuma. būbi.. (kā jau teicu), viena roka ir manāmi garāka par otru un plaukstas ir nedaudz par mazu. ķermenis pats par sevi ir pievilcīgs un slaids. ja tu zīmē biksītes tik zemu, tad jau vajadzētu būt redzamiem gurnu kauliem. munīcija ir uzzīmēta salīdzinoši profesionāli (jo tu esi meitene) un labi. cik tālu nu vien ir redzams man patīk zābaki un to dizains. krekliņa dizains ar nav peļams. krāsojums visā darbā varēja būt plūstošāks, tāpat, kā ēnas. un man ļoti patīk tā ieroča skicīte lapas labajā, augšējā stūrī. xD var redzēt, ka cilvēks ir centies. par dojo.. es domāju, ka ir gan vērts likt savu darbu tur iekšā, jo tur jau būs vairāk un vērīgākas ačes, un tur iespējams tu dzirdēsi vairāk komentāru. nenovērtē sevi par zemu!~ tev labi iznāk! (zīmēšana) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 12:24 |