![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, tie nav pesimisma uzplūdi. Patiesībā apbrīnoju cilvēkus, kas spēj izveidot tādu "frančīzi" lai vēl pēc gadiem desmit mierīgi varētu pelnīt, atgremojot vienu un to pašu. Kaut gan, ja vēl precīzāk, es viņus apbrīnoju par to, ko viņi ir paveikuši tad, kad laida pasaulē savu garadarbu, tagad vairs ne. Kaut vai, ja salīdzina Mijazaki ar Hideaki Anno. Ko tādu Hideaki ir paveicis kopš NGE? Es nešaubos, ka Mijazaki izveidotos Nausicaa remiksus pirktu ar tādu pašu sparu, bet onkulis nestāv uz vietas, viņš iet kāmēr krīt (knock on wood), un tas ir patiesi apbrīnas vērts.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |