![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es arī saku - kaut ko tādu bez Hideaki Anno pieprot tikai Lukass. Lai arī kā es cienīto veco Džordžu par ep IV-VI, jaunās ne tuvu nestāv vecajām.
Mijadzaki vismaz katru gadu vai retāk izlaiž kaut ko jaunu, nevis mazliet pamaina vienu un to pašu veco un izlaiž atkal un atkal un atkal... Bija tak NGE Platinum - tas pats NGE, tikai patīrīts+5.1 skaņa (it kā savulaik tur viņa būtu bijusi...) Ko Anno vēl ir paveicis bez NGE? KO? Tās Otaku videodienasgrāmatas? Tās bija pirms NGE. Pēc NGE viņš neko vairāk vērā ņemamu nav radījis. Būtu tad aizgājis fonā un licies mierā, nevis remiksējis savu garadarbu atkal un atkal. Es reizēm prātoju, kurš no kura to iemācījās - Anno no Lukasa, vai Lukass no Anno? ![]() Lukass 97. gadā (20 gadu jubilejā) izlaida Star Wars Special Editions - iztīrīja bildi un atjaunoja kvalitāti (laba lieta) un mazliet digitāli "pamiksēja". 2004. gadā izlaida uz DVD un atkal mazliet pamainīja. Šogad ir Star Wars 30 gadu jubileja, ir paredzēts bokss ar visām 6 epizodēm. Un atkal mums sola "nelielus uzlabojumus". Duh... Filma tiek izlaista uz ekrāna uz punkts. Nav ko tur 100 un vienu reizi grozīt. Jā, var vecai filmai iztīrīt bildi un skaņu - viss noveco, kinolente nav mūžīga. Bet visu laiku remiksēt sižetu ir slimi. Anno nodarbojas tieši ar to pašu. Labāk būtu ko jaunu uzcepis. Ir anime režisori kuri cenšas ko jaunu izveidot, nevis n-reizes taisīt vienu un to pašu. Tā ir elementāra necieņa pret skatītājiem. Pēc gadiem pieciem-desmit anime būs tikpat nokomercializējusies kā Holivuda. Jau tagad - cik uzmetu acis Cartoon Network taitliem - gala titros animatoru studijas visas praktiski ir no Japānas. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |