![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
<spam>
Būs govis - slaucēji atradīsies </spam> -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
<spam> Būs govis - slaucēji atradīsies </spam> Nu es noteikti novilkšu(tu)/nopirkšu(tu).. un esmu priecīgs par šādu "renew" projektu ![]() Gaidu protams ka varbūt kādreiz arī filma parādīsies.. Jo NGE ir viena no tām animēm ko var skatīties vairākkārt un katreiz ieraudzīt ko jaunu.. vismaz man tā ir sanācis iepriekšējās pāris reizes. Par to kurš cenšas vai necenšas radīt ko jaunu ir cits jautājums.. Manuprāt labāk ir neradīt neko jaunu ja tas aizdomīgi un pat kaitinoši līdzinās kaut kam redzētam tikai ar citu nosaukumu (pēdējiem seriāliem daži personāži kā viens 1:1 izspļauti). p.s. hi-res Ayanami, Misato.. beidziet te činkstēt ja! ![]() p.s.2. Utada Hikaru kicks.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |