![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Esmu dzirdējusi no otakiešiem ka grib redzēt zvaigzītes Art sadaļā, šo ideju pasniedza viens cilvēks, neminēsim vardos....
Līdz ar to varētu atvēr vairākas sadaļas ne tikai Sensei of Art un User'u galerijas, bet vel kādu lai nerastos saustarpeja neapmierinātība.... Būtu jau ļoti feni ja tieši šis forums kļūtu daudzpusigāks nekā viņš ir pašlaik.... Tādejādi publiski paziņoju.... Modi ceļaties otakieši kliedz.... -------------------- |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
varbuut kaads var man logjiski paskaidrot, kaadeejaadi neatbilstoshi gaumei un kvalitaates kriteerijiem art sadaljas traucee dziivot dazhiem indiviidiem? man vislaik likaas, ka ja kaut kas nepatiik, tad var to neskatiities/nelasiit? vienmeer likaas, ja resursi taam sadaljaam veltiitie nav no sho indiviidu kabatas, tad jo vairaak jaabuut vienaldziigiem?
pasha mineejumi , kas radaas uztraapot uz shaadiem chinkstiem, ir: *) neizniideejamais senseja geens *) paarmeeriigi uzpuusts ego, un veelme to uzpuust vairaak ierokot zemee citus (starp citu, tas nav truukums, bet jebkura iistena latviesha rakstura ieziime ;> ) *) veeleeshanaas glaabt pasauli, liekot shai pasaulei pienjemt vieniigo augstaako patiesiibu - sho indiviidu gaumi, uzskatus, veerteejumu. paliidzeet nabaga vientieshiem, kas dziivo tumsoniibaa, nespeejot tikt pie dievishkjaas ambrozijas. ak jaa. - veel: *) nuugjisks perfekcionisms. dazhi gan to sauc par siikumainu piekasiishanos, bet laikam nepareizi izprot pasaules glaabeeju buutiibu ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:55 |