![]() |
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Izdomāju pievienoties pārējiem un uzsākt sava sapņa īstenošanu - iekļušanu Sensejos...
Ieliku savu pirmo zīmējumiņu "Apokalipse" , komentējiet un norādiet uz kļudām. ![]() |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Man kautkaa nepatiik plecu-gurnu attieciiba :/
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Man kautkaa nepatiik plecu-gurnu attieciiba :/ Ja tā ilgāk paskatās - tad tiešām liekas, ka gurnus vajadzēja zīmēt nedaudz platākus - citādi pleci izskatās pārāk plati, nu apmēram kā viduslaiku zīmējumos, kad zīmēja specīgus un platus plecus. Es domāju vakarā tos izlabot. Paldies par ierosinājumu... Njap es jau teicu, ka jums patiks. Es arī gūstu daudz pozitīvu emociju no jums, kad dzirdu uzslavas par paveikto. Šajos darbos ielieku visu savu sirdi un prieks, ka ieguldītais darbs atmaksājas... Zīmēšana vispār cilvēku ļoti izmaina, pamanīju, ka pēc darbu uzzīmēšanas ir izmainījusies mana pasaules uztvere. Mākslinieki pasauli vispār redz savādāku - detalizētāku. Jūtu, kā jau esmu mainījies uz labāku cilvēku ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |