![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
dainismat |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-September 07 ![]() |
Sveiki! Man ir neliels lūgums ... Es te taisu Zinātniski pētniecisko darbu par anime, bet nezinu, ko tieši savā darbā iekļaut. Piemēram, iekļaušu tekstu par pašu anime teoriju un dažiem darbiem ... Iesakiet ko vēl var pievienot ...
Arigato |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
/me rēc. "...zinātniski fakti..." OMGRE && ROFLMAOCOPTER && etc
Dienas joks, cilvēki! Tas nav nekāds ZPD! Gribi taisīt ZPD, kas saistīts ar anime? Lūdzu, te tev būs otaku.lv un tā kontingents - datoriķi, nolaiferi, mataiņi, kretīni, alkoholiķi, ārzemnieki, nepilngadīgas lolitas, geji un pedofīli, un vienkārši frīki, turklāt ļoti daudziem jau sen pāri 18. Lūk, par to var uztaisīt kārtīgu ZPD sociālajās zinībās. This post has been edited by Niks: Sep 5 2007, 19:42 |
dainismat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-September 07 ![]() |
Nu jā Niks, tavs komentārs izsit no sliedēm ...
Bet vienalga es jau izlēmu rakstīt, pie tam man jāsaraksta 20 lpp. par anime (standarts). Stulbi tas, ka visa pieejamā info ir japāņu vai angļu valodā. Piemēram, palīdziet iztulkot: live-action, kurš tiek lietots kā filmas žanrs, ja es tulkotu, tad sanāktu dzīvā darbība. P.S. Varbūt darbā pievienošu nodaļu tieši anime skatītāju kontigentam... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:04 |