![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tuvojas Anime Festivāls.
Festivāla laikā ir paredzēts zīmējumu konkurss, un tāpēc ļoti lūdzu ikvienu, kas māk vai tikai mācās zīmēt anime stilā piedalīties. Konkurss sastāvēs no divām daļām - 1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz. 2) Zīmēšana festivāla laikā. Tehnika nav ierobežota. Ja ir vēl jautājumi - sūtīet privātos ziņojumus man vai Ha-san (viņš visdrīzāk atbildēs krieviski, taču daudz precīzāk) Īpaši lūdzu piedalīties xikes, Yume, Quint, Haiks, Kikyou, Pikis. Ja vēlaties piedalīties zīmējumu konkursā, sūtiet emailu uz xenia(at)adrus.net -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
kūl, divi konkursi!!! jē. man cerības sarūk vēl mazākas...
un izstāde, hmm... negribās lai apsmej mani, un jnav jau īsti to darbu ko likt - pāris ķēpājumi uz A4... bet nu jāpadomā, bet uz konkursiem mani var pierakstīt. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Visus darbus, gan tos, kas domāti konkursam, gan izstādei, lūdzu nododiet man.
Sūtiet PZ man, sarunaasim tikshanos, visdriizaak taa vareetu notikties sestdien, LFFB tusiņā Rūpniecības ielā 10. Ja nē, sarunāsim atsevišķu laiku. Un 2 asamashii - neapsmies, ziimee tu labi, tas taa, skats no malas ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:15 |