![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa es 100% gribu dzive gandriz visu izmeiginat kamer vel neesmu pilngadigs taka driz naks animes festivals,es gribeju piedalities cosplaya xe..Ja jums varetu palugt varetu tiesi siten sames Trigun un Ragnarok galvenos varonus un ja var tad no visam pusem lai redzetu kadas drebes vajag
![]() ![]() |
![]() ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
QUOTE dabū man ādas jaku, ko varētu 'modelēt', un sarkanas bikses, vēlams ādas vai cita spīdīga materiāla, un tad vēl pusgaru blūzi-kreklu baltu un tad es sev sataisīšu tērpu un riktīgi ierullēšu... bet man tā visa nav ![]() Nu ok tikai pa cik ilgi laiku tu to varetu sataisit, un cik tev butu jamaksa(man naudas nav zel..) :)taka cena varbut pie kadiem 20-30ls un ja tu vel man palidzetu uzstaisit rokas no tas adas tad es butu laimigs.. xe,Es visu varu dabut tikai pasaki ko vel vajag rokam lai izskatities tiesi taka Vasham un tad ja vari satiekamies kadu dienu visu iedosu un ja var palugt tu uzsusi ja vajadzes vel samaksasu(musdienas nekas nav vairs pa brivu) ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:49 |