![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
dainismat |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-September 07 ![]() |
Sveiki! Man ir neliels lūgums ... Es te taisu Zinātniski pētniecisko darbu par anime, bet nezinu, ko tieši savā darbā iekļaut. Piemēram, iekļaušu tekstu par pašu anime teoriju un dažiem darbiem ... Iesakiet ko vēl var pievienot ...
Arigato |
![]() ![]() |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Vispārīgi es zinu vismaz divus ZPD par anime, tiesa, tos rakstīja biedri no Kurbeles... Gan jau ka ir vēl vairāk arī bijuši, galu galā anime mums tagad parādās TV visai regulāri, pat ja arī ne visa ir tā augstākā labuma...
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:49 |