![]() |
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Divi no maniem zīmējumiem:
![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Nu lab es te veel retaak paraados, bet nu pamaniiju shoreiz shito vietinju un nolemaas kko ierakstiit...
![]() Da lab man piem patiik Tavs darbs, jaa varbuut tur pieklibo proporcijas, un kkaads tizls eenojums, bet taadelj jau nav jaspraagst nost jeezinj.. Ja cilveeki spraagtu nost no ta ka redzeetu kaa es ziimeeju, tad kaads gabalinjsh jau buutu zem zemes un es tupeetu cietumaa.. ![]() Da lab bet par Shatako darbinju...zini man patiik, jo vinjsh ir tavaa stilaa, un mazlietinj taads grooviigs, neizprotams, ar apsleepto domu, un visp kkas interesants, a to to ziimee gandriiz vienu un to pashu visur .. :/ Aaa un Catgirl tas noziimee ka Tu visiem kam saki ka darbs ir smuks, iisteniibaa domaa ka ir taa ka var spraagt nost..? :/ zini taa ir divkosiiba...ar shito taalu netiksi tici man..vai nu godiigi vai nekaa... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:22 |