![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Izskatās, ka parādijies jauns Skype mīlošs virtuālais organisms (varbūt arī kāds no esošajiem ticis modificēts), jebkurā gadījumā esiet piesardzīgi.
QUOTE [20:09:34] Note saka: h t p /wwwmyimagespacenet/erotic-gallerys/usr5d8c/dsc027.jpg Izskatās, ka teksti var būt arī krieviski.[20:09:46] Note saka: oops sorry please don't look there :S P.S. Links ir speciāli salauzts. |
![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Un kas notiek kad uzklikina? A kaa tu zini ka tas ir taarpins? Pieraadi!
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Un kas notiek kad uzklikina? A kaa tu zini ka tas ir taarpins? Pieraadi! ![]() Patiesībā es šito ignorēju, taču pēc tam, kad viens paziņa pateica, ka viņam ienācās šodien dīvainas ziņas un ka, viņaprāt, tas ir tārpa darbiņš, tad atcerējos par to, ko man atsūtīja (teksti arī bija līdzīgi), un tas cilvēks teica, ka patiesībā tas ir nevis .jpg, beg gan .scr (lai gan, IIRC, tad tā bēdīgi slavenā WMF ievainojamība skar arī JPEG, tādēļ nevajag izturēties vieglprātīgi arī pret attēliem), ja vēlies, vari būt tas, kurš izmēģinās, ko tas mīļums tev izdarīs, savukārt man ir 64 bitu Win2k3 SP2 ar visiem drošības atjauninājumiem, tā kā mani tas tāpat visticamāk neko nespētu nodarīt (vismaz ne sistēmas mērogā). Starp citu, kakene, kur tu to izrāvi? Nedomāju, ka ar to vien būs līdzēts - jāgaida uz lielajiem antivīrusu ražotājiem un drošības ekpertiem, jo viņi varēs skaidri pateikt, kas tieši tiek sistēmā izmainīts - tikai tad varēs patiešām teikt, ka sistēma ir iztīrīta no drazas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 00:52 |