![]() |
![]() |
Maija |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
![]() Kāds gribēja lai es parādu savas bildītes... tad lūk....te tās ![]() Pārsvarā visi ir 6-4 gadus veci....Lol Man liekas....no 11-13...gadiem... ![]() |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nav ko sieties klāt par to pārveidoto [cik nu es tā sapratu] fotogrāfiju. Ja cilvēkam patīk tās pārveidot - Dieva dēļ, lai taču cilvēks to dara! Tā taču nav nekāda aizliegta lieta! ><
Tiesa, zīmējums ar to džekiņu, kurš tur rokās puškinu [kāpēc es visādus šaujamos saucu par puškiniem?] ir baigi skaists. Skaušana nerullē, bet tomēr.. Prieks, ka ir cilvēki, kuri zīmē tik skaisti. :] Tā tik turpini! |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nav ko sieties klāt par to pārveidoto [cik nu es tā sapratu] fotogrāfiju. Ja cilvēkam patīk tās pārveidot - Dieva dēļ, lai taču cilvēks to dara! Tā taču nav nekāda aizliegta lieta! >< Tiesa, zīmējums ar to džekiņu, kurš tur rokās puškinu [kāpēc es visādus šaujamos saucu par puškiniem?] ir baigi skaists. Skaušana nerullē, bet tomēr.. Prieks, ka ir cilvēki, kuri zīmē tik skaisti. :] Tā tik turpini! Es zinu, ka tas nav nekas slikts vai aizliegts, ka cilvēks zīmē no kādas citas bildes! Es vienk. paprasiju vai tas nav tas tas dziedātājs, jo saskatiju līdzību! (tas arī nav aizliegts :} ) Un beztam jau iepriekš teicu, ka man šis darbs patīk! ~_~ -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:46 |