![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kā jau kārtejo reizi, apgāds Zvaigzne ABC (tie paši, kuri izdeva Lielās Mangas Grāmatu) ir pacentusies. Latvijā parādījusies pirmā (vismaz pirmā man zināmā!) latviski tulkotā manga Bizengasta. Nopērkama grāmatnīcās. Lūk info: te Šodien pilnīgi nejauši uzdūros tai un uz mirkli likās, ka kļūstu uz vecumdienām (XD) akla.
![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:14 -------------------- |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
čaru vārdi gan jēli. Varēja izdomāt ko labāku. Kāda starpība kādas valsts pilsone ir šī autore, fakts ir tāds, ka es nespēju apvienot vārdu Dina ar gotisko Lolitu. LoL! Es paziistu vienu gotisku Dinu, kas kaa reiz dazhaadu juutu izpausmju deelj vareetu tikt ieskaitiita arii lolitu kaartaa un jaasaka, ka vinjai shis vaards dikti piestaav taapeec shkjiet atgriezhamies pie vecaa labaa "katram savs" un esmu dzirdeejis, ka sauli arii katrs savaa kraasaa redzot (<- shiis gan muljkjiibas, bet filozofiskaa ideja ta skaidra). Gaumi veido dziives pieredze un asocaacijas (^pilniigi bezjeedziigs ieraksts) Un ja nopietni, to mangu nez kaadaa biblioteekaa ar nevar panjemt? (nu, labi, varbuut ne tik nopietni) This post has been edited by Klokjvaarpsta: Sep 14 2007, 11:47 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:28 |