![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa es 100% gribu dzive gandriz visu izmeiginat kamer vel neesmu pilngadigs taka driz naks animes festivals,es gribeju piedalities cosplaya xe..Ja jums varetu palugt varetu tiesi siten sames Trigun un Ragnarok galvenos varonus un ja var tad no visam pusem lai redzetu kadas drebes vajag
![]() ![]() |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, taa, visi kas veelas cosplayot (
![]() + Par labu kostiimu buus arii briivbiljetes. Kursh labs un kursh nee - to noteiks festivaala organizeetaaji ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 6 2004, 20:52) Nu, taa, visi kas veelas cosplayot ( ![]() + Par labu kostiimu buus arii briivbiljetes. Kursh labs un kursh nee - to noteiks festivaala organizeetaaji ![]() Nja, man vēl noteikti nav, un nebūs tuvākās nedēļās laikā noteikti.. Bet atrādīt, jap.. gan jau līdz TN3 sameisterošu un tad varēšu pēc tām atrādīt. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |