![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
sveiciens , otakieši
![]() nuu ja , nāk rudens ar saviem darbiem .. un kkā paliek mazāk laika , ko veltīt šim jaukajam forumam ![]() Pakkun - vēlreiz paldies . piehaltūrēts ? .. mnmn laikam jau ir gan . vnk es katrai bildei veltu savu laiku - tik , cik nu brīdis atļauj .. diez gan reti ķeros klāt sen pamestām , nepabeigtām bildēm . Bet vēders viņai vairs nava ![]() +Chibi+ - mana iecere bij 'relief' viņas sejā . varu mēģināt vēl vienu versiju , bet tad būs vien kāds laiciņš jāpagaida ![]() Storm - paldies . es jau nezīmēju line-art . domā - vajadzētu pamēģināt ? mke. tālāk kā vienmēr .. divi veltījumi vienai tēmai (gribēju to arī turpināt , bet nu - visam savs laiks - pagaidām divi ) ![]() draw what you need (roka) ![]() draw what you need 2 (kājas) tad veltījums kādai pazīstamai personai nu un tāda neliela skicīte ![]() wind holds the path atvainojos , ja arī šie liekas klasificējami kā pavirši (nu vai haltūrēti) - tie ir mani starpbrīži (reizēm sasteigti) . P.S. oi ! kas tas par jaunu brīnumu - galerijā zīmētājiem ir savi albumiņi piešķirti ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:16 |