![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kā jau kārtejo reizi, apgāds Zvaigzne ABC (tie paši, kuri izdeva Lielās Mangas Grāmatu) ir pacentusies. Latvijā parādījusies pirmā (vismaz pirmā man zināmā!) latviski tulkotā manga Bizengasta. Nopērkama grāmatnīcās. Lūk info: te Šodien pilnīgi nejauši uzdūros tai un uz mirkli likās, ka kļūstu uz vecumdienām (XD) akla.
![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:14 -------------------- |
![]() ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
hmm... nu palasot un peikriitot, gan nepiekriitot dazhiem juusu uzskatiem un blaa, blaa, manas atzinjas par sho mangu- nu, naudu jau nu tieshaam nebuutu zheel izdot. 2.35! es biju shokaa, kad izdzirdeeju cenu. atliek vien sagaidiit naakamo graamatu un tad atkal un atkal, kaut gan, manupraat peec kaadas 3aas vai arii 4turtaas nevienam nebuus veelme vinju pirkt, jo vinja ir viegli lasaama un man pat godiigi sakot likaas maaz maazmaaz liet garlaiciiga. bet, ja turpmaak sizhets buus interesantaaks, tad es buushu atkariiga no vinjas. protams, man nebija sajeegas paprasiit kaadam un noskaidrot cik vinja maksaaja, lai pati aizietu uz graamatniicu un nopirktu vinju. paldies liels CILVEEKAM KURSH MAN VINJU AIZDEVA! Bizengasta visaa visuma kopumaa manupraat bija diezgan pietiekami lasaams gabals, lai vareetu dragaat un skjirstiit naakamaas lappaspuses. ljoti plaana. peec mana skatiijuma, man pat bija sajuuta, ka tur dazhas lapas tika iznjemtas aaraa. latvieshu valodaa vinju lasiit ir tik viegli un garlaiciigi. lai arii vaards `garlaiciigi` nebija domaats kaa nolietojies gabals kuru var lasiit kad tu beidzies nost no bezdarbiibas un ideju aptruukuma. tieshi preteeji. tekts bija paarak viegli lasaams un tik viegli izprotams. dazhreiz uznaaca ieksheeja `reeka` par tiem visiem `būūūm!` un `šsššš..!`. mnja. sava veida paldies ir jaasaka Latvijai, ka beidzot ir saakushi ko dariit. aizmuguree redzamo fanu ziimeejumi bija skaisti. es buutu lielaa shokaa ja peec dazhiem gadiem buutu paartuulkota kaada hentai manga. man mute atkaraatos. bet, pa cik muusu valsts ierobezho visas filmas pa vecuma kategorijaam, tad sajuuta, ka taa saucamajaa `mangaa` kkas buutu `aizmirsts` un pamests novaartaa nepamet. taa ir man pielipusi. kkas truukst. bet, aciimredzot [neatceroskurālappaspusētasbija] redzamaas `panstu, pantsu` 8gadiigai meiteniitei ar nezinaama vecuma puisi `netiishaam` paluukojoties uz taam un aciimredzamu *blush* uz vinja vaigiem es biju shokaa, ka shitik maza meiteniite taada patpaljaaviibaa un patstaaviigaa dziives veidaa ieraugot shitaadu blandiishanos ar puisi kursh izskataas tik pieaudzis un blaa, blaa... daudzvaard sakot- vinji ir aizmirsushi cik tai Dinai gadu! hallo? astonjos gados shitaadi piedziivojumi? nu labriit! ok, lai gan iistaa realitaate ir taada kaada ir, ka mazi beerni jau staigaa pa staciju, kuru vecumaa es pat uz skolu veel viena nebraucu! dziive nav rozhu daarzs, tas ir eerkshkju daarzs! un tad veel cilveeki briinaas par to kaadi muusdienaas izaug tie beerni! un vainiigi jau vien tie vecaaki ir!!!! bet, manupraat Latvija nepaardotu shaa taa `mangu` kuraa ir cirvis! xD
bet, jaapriecaajas jau vien ir, ka taads briinums ir izgudrots un arii, lai, kas tas buutu, tomeer man ir liels paldies par to! sizhets, viegls, aatri lasaams, bet gribu redzeet turpinaajumu. shis tas. bet nu, nepiekasiishos. XD esmu pateiciiga. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:39 |