![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa es 100% gribu dzive gandriz visu izmeiginat kamer vel neesmu pilngadigs taka driz naks animes festivals,es gribeju piedalities cosplaya xe..Ja jums varetu palugt varetu tiesi siten sames Trigun un Ragnarok galvenos varonus un ja var tad no visam pusem lai redzetu kadas drebes vajag
![]() ![]() |
![]() ![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
QUOTE(JaYzZ @ Oct 5 2004, 23:25) Taa es 100% gribu dzive gandriz visu izmeiginat kamer vel neesmu pilngadigs taka driz naks animes festivals,es gribeju piedalities cosplaya xe..Ja jums varetu palugt varetu tiesi siten sames Trigun un Ragnarok galvenos varonus un ja var tad no visam pusem lai redzetu kadas drebes vajag ![]() ![]() hahahahahaha ![]() Mīļā Yume, nelien manos postos!!! Flūds? Hahaha! Pamācies angļu valodu! Flood => /FlΛd/ Asinis arī neviens par blūdu nesauc... (nu, varbūt vienīgi Tu) -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:50 |