![]() |
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Tā talak teksts būs gars bet lūdzu to izlasīt un padomat. Mums vajag mazliet vairak organizacijas. Es apsoliju palidzet organizet Inčukalnu, tāpēc šeit ir mans plans. Visus iebildumus, piedavajumus vai, jā kads grib jau pieteikties uz kadu amatu, lūdzu rakstiet. Es jau paspeju cilvekus kas jau pirms nakosha Inchukalna sak kliedz, ka tur nav ko darit tikai piedzerties...
Inčukalna plans.
Ljoti luudzu, bez offtopika un spama -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Varētu uzrīkot kaut kādu zīmēšanas konkursiņu. Par balvām nezinu, bet varbūt ka tur atrastos kādi interesenti.
P.S - Iesaku uzlikt alkahola ierobežojumus jauniešiem līdz astoņpadsmit. Citādāk mums spīd iznākt kā 2 iepriekšējos Inčukalna tusos. :S -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Varētu uzrīkot kaut kādu zīmēšanas konkursiņu. Ideja ir laba! Tikai var būt grutības ar vietu kur var normali zīmet, tobiš galdi ![]() Un vēl kadu muziku velaties? Nemiet lūdzu līdzi savus mp3 player'us, labāk diskus ar muziku. Un pazinojiet man, jā nemsiet, lai mēs zinatu, ka vismaz muzika būs ![]() This post has been edited by Iori Yagami: Oct 1 2007, 08:57 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:07 |