![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir jau sākusies skola; visa apņemšanās reizi par visām reizēm ķerties nopietni klāt mācībām ir zudusi... tāpēc ir brīvais laiks, kuru var izmantot lai kļūtu par chempinju! ^^
tātad katru nedēļu paint zīmējumi tiks vērtēti; par vērtēšanu: (es nemanāmi pielavīšos 5 online esošiem CO biedriem un novērtēsim, un mūsu vērtējums tiks iepostots; tātad maximums ir 60 balles(es esmu galvenais vērtēju ar 20 balleem ![]() Vispār tas ir radīts ar mērķi parādīt pasaulei, ko mēs varam ar paint! tātad? nedēļas laikā...(un katru nedēļu) btw, pirmajiem 3 iepostotajiem paint-darbinjiem; 5-point bonuss(ja katrs ir no sava autora) (var piedaliities arii ne-CO bebri(biedri t.i) cowkiller: 30(laba ideja) ; 50 (too kawaii) ; 30 (jedi...) xikes: 40+5(mati rullz) deadstar: 40 (kārtīgi izkrāsots) rebel: 30+5(mīļš) sushi: 35 (interesants) Art: 20+5(neizstrādāts); tigra: Ignored keydan: 25 (haltuura) This post has been edited by Tigra2: Oct 13 2006, 19:06 -------------------- |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
heil five! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:23 |