New Shows |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
New Shows |
Church |
Sep 13 2007, 12:23
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
FnordChan kaarteejo reizi nokomenteejis par jaunajiem shoviem.
2007 Rudens Anime Sezona, here you go mani it kaa ieinteereseeja Kaiji, You're Under Arrest:Full Throttle, Moonlight Mile S2, Genshiken 2nd Series (yay! yay! yay! ;> ), Ghost Hount, Straight Jacket un Armored Trooper Votoms:Pailsen Files |
Taka |
Oct 7 2007, 10:16
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Nu es arī nenocietos, uzmetu aci RAWam
Kvalitāte laba, izskatās ka viņš iet HD. Kas patika: Šovs nesākas superslepenā militārā bāzē, kurā ielavās nezināmi pusaudžu ļaundari un nosper prototipu Gundamus. Fuūū... Gundamu dizains pietiekami oriģināls, plus tos nevada angsty tīņi. Un pagaidām to ir tikai 4. Un darbojas viņi saskaņoti - kā viena komanda, nevis kā 4 teroristi. Plus netiek lietota viena no vispārizmantotākajām Gundamu klišejām - pretinieka pusē nav pilots-ass maskā. Nu vismaz pagaidām... Nepatika: Viens no sākuma kādriem tā uz Evangelion pavelk - tie gaismas spārniņi... Protams nevar iztikt bez Haro. Mazliet atgādina Gundam Wing, jo formula "izmantosim advancētus ieročus lai iznīcinātu bruņojumus uz Zemes" ir jau lietota, plus nu nenormāli silly viņa ir. Cerēsim ka neparādīsies kārtējā Lacus/Relena Peacecraft ar kaut kādu aiz matiem pavilktu pacifisma filozofiju. Katrā ziņā 1 epizode RAWā, ir pārāk maz lai spriestu par saturu. Vismaz pirmā epizode neizraisa riebumu un noteikti ir oriģinālāka par Destiny. Kaut gan Destiny arī iesākās labi. Tad jau redzēs. Es pagaidām atturēšos vērtēt šo šovu. Niks - izcili Gundam šovi ir pagātnē - First Gundam, Zeta, Gundam 0080 OVA, Turn A, Gundam X. Principā mūsdienu animē reti kuru šovu vispār var saukt par izcilu. This post has been edited by Taka: Oct 7 2007, 10:31 -------------------- Press any key to continue
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:00 |