![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Go on...
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
alt, paarlasi topiku, tos spaarnus kaads pieteicaas savaacis.
Pasaakums bija normaals.ja nebuutu visnotalj konkreets trauceejoshais elements, kursh bija pietiekoshi stulbs, lai turpinaatu trauceet, pilniigi ignorejot regulaaros uzbraucienus, buutu vienkaarshi ideaali. btw, kad paarados, nomazgaajos un aizgaaju guleet. Pamodos uz darbu pusastonjos. Joprojaam saap rokas, visticamaak ak no aktivitaateem maajaa. Taada nu ir nama pashreizeejaa fiziskaa forma, iespeejams ka tomer kas jaalabo. -------------------- Because i can!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
alt, paarlasi topiku, tos spaarnus kaads pieteicaas savaacis. precizee, lasu un neredzu... (par to vien leel vagin leet) varu piebilst, ka tiku savaa dziivoklii ap divpadsmitiem dienaa, uz stundu atluuzu kaut kamii, ko iisti nevareetu nosaukt par vannu ![]() peec tam alluuzu savaa gultaa liidz vieniem naktii peec tam guleet iisti nevareeju, jo kakjabeerns aardijaas, esmu tikusi pie jauniem skraapeejumiem. Ir kaadas idejas kaa panaak, lai kakja beerns taa vairaak nedara?! bija jauks pasaakums, zjeel tikai ka tie kas dziedaaja, dziedaaja saliidzinoshi pasiivi ![]() var jau buut ka nelaikaa naacu, vai arii no manis visi bijaas ![]() Jaa vieen viena jauna buutne, uzzinot ka esmu alt samulsa un atvainojaas par to ka mani par Gintu nosauca ![]() Am i really so scary?! Oh forget about it, never mind, i don't even want to hear the answer ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:40 |