![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kā jau kārtejo reizi, apgāds Zvaigzne ABC (tie paši, kuri izdeva Lielās Mangas Grāmatu) ir pacentusies. Latvijā parādījusies pirmā (vismaz pirmā man zināmā!) latviski tulkotā manga Bizengasta. Nopērkama grāmatnīcās. Lūk info: te Šodien pilnīgi nejauši uzdūros tai un uz mirkli likās, ka kļūstu uz vecumdienām (XD) akla.
![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:14 -------------------- |
![]() ![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
"Bizengasta" laba amerikāņu veidota manga. Man viņa ir un esmu vaiŗākas reizes toizlasījusi un ar nepacietību gaidu, kad tiks izdots 2. volume, bet sacīt latviski grāmata...
Iz arī otra manga Latvijā, "Princese Ai" kuru patiešām ir veidojuši japāņi un arī jālasa kā īsta manga. Tā ir ļoti interesanta manga, kuru iesaku visiem izlasīt. Maksā ļoti lēti piedevām, tikai 1.98 santīmi Zaigznē ABC. This post has been edited by Tairanda: Oct 11 2007, 16:54 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:37 |