IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

> Darker than Black
Masha
post Oct 2 2007, 03:04
Post #1

Samurai

Group: Chuunin

velos izmantot iespeju un ieteikt visiem noskatities vienu no manam pedeja laika miljakajam animem- Darker than Black!!!

story: Ten years ago, an inscrutable and abnormal territory known as Hell's Gate appeared in Tokyo. It altered the sky and decimated the landscape. At the same time, people who possess various special abilities emerged. The heavenly bodies disappeared, replaced by false stars which correspond to those with special powers. However, these abilities require the user to perform innane actions to replenish their powers. Their human emotions are also forfeit, though that kind of helps them work mercilessly. Kept secret from the knowledge of the masses, these individuals are excellent actors able to assume multiple personalities. Various nations around the world use them as spies and agents, often resulting in violent battles amongst their own kind. (Wiki)

uzreiz varu bridinat ka si anime uzdod vairak jautajumu neka atbilzu, un visu laiku jaseko lidzi notikumiem, lai varetu vairak saprast kas un kapec notika. ir brizi kad action ir daudz un ir mierigas epas, bet tai visa ir jega!
muzika!- Yoko Kanno!

vairak var uzzinat iecekojot linku:
http://en.wikipedia.org/wiki/Darker_than_Black
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
skabais
post Oct 14 2007, 01:17
Post #2

Jinushi
**

From: Dānija -> Aarhus

hmm izskatas ka lidz galam samo nosubojusi Syndicate un Subo. vai kadam ir pieredze/iespaidi ar abam sim grupam, kurs butu spejigs izteikt kadu spriedumu? ieteikt kuru labak kacat?

EDIT:
te bus links uz torrentu ar visam 25 ep

http://www.tokyotosho.com/details.php?id=96411 links atstiepies

This post has been edited by skabais: Nov 12 2009, 12:42

--------------------
God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
+Quote Post
Revol
post Oct 14 2007, 11:27
Post #3

Koushaku

QUOTE(skabais @ Oct 14 2007, 01:17) *

hmm izskatas ka lidz galam samo nosubojusi Syndicate un Subo. vai kadam ir pieredze/iespaidi ar abam sim grupam, kurs butu spejigs izteikt kadu spriedumu? ieteikt kuru labak kacat?

Syndicate ir nosubojushi tikai sākot no 11 sērijas, bet pirms tam visdrīzāk ka loģiskā izvēle kristu uz SHS subiem, jo Syndicate vairāk vai mazāk turpina ar to pašu styling kā bija SHS.
Personīgi es ieteiktu Sudo, jo video kvalitāte ir labāka, tas protams ja tu tēmē uz 720p relīzēm nevis uz parastu SD izšķirtspēju. Un cik dzirdēts arī tulkojums varētu būt kripatiņu labāks, bet par to es īsti nevaru spriest, jo Japāņu valodu tomēr nepārvaldu.

Nu un kopumā runājot par DtB, jāsaka ka šis bija mans pagājušas sezonas iecienītākais anime [vismaz no tiem ko skatījos, kas nebija īpaši daudz], protams jāpiekrīt ka galvenai storyline tā īsti sakās pavēlu, bet man vismaz tas nekādā veidā nemazināja skatīšanās baudu.

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1 August 2025 - 11:16