![]() |
![]() |
rebelstrik |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 6-March 05 ![]() |
vai tiešām neviens šeit neklausās šo grupu? man personīgi tā ir mīļakā j-rock grupa
![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
a! tas viss sākās tā.. (I just feel like talking, tāpēc, ja negribat visu lasīt, varat to mierīgi nedarīt, bet ziniet, ka pievienojos tiem, kam patīk
![]() Reiz, kad ar vienu pazīstamo sākām pļāpāt par attiecīgās valsts attiecīgajiem mūziķiem un grupām, man tika nosaukti daži nosaukumi, kurus iesaka paklausīties. Pāris jau zināju pirms tam, daži bija dzirdēti (meaning: biju dzirdējusi viņu nosaukumu, nevis to, ko spēlē) un daži, protams, pilnīgi sveši. Ar Mucc bija tā, ka biju lasījusi kkādā vācu popcorn Ja būtu jānosauc konkrētas dziesmas, kas man īpaši patīk.. n'yaa.. pat grūti pateikt. Lielākā daļa man liekas vienkārši burvīgas, bet ja vadās pēc manas last.fm listes, tad tā vēsta, ka: Suimin; Aka; Waga, Arubekibasho; 1979.. bet nu ja.. kā jau teicu- man šamējie ir ![]() p.s. ir patiesībā vēl ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:52 |