![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Go on...
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Saņēmos beidzot salikt bildes no mana aparāta, cik nu man tur bija.
Apkopoju arī aptaujas rezultātus (ja kāds atceras tās mazās lapiņas, kas tika visiem pildīšanai dalītas.) Un otakiešu atbildes ir aptuveni tādas. 1. Labākais Inčukalns. Lielākajai daļai likās, ka pirmais. Bija trīs, kas teica, ka visi. Un trīs, kas teica, ka vēl būs (šķiet tā bija viena persona, kas pildīja pa trijiem xD) 2. Interesantākie notikumi (minēti visi, kas aptaujas atbildēs rakstīti): Tekken; Sigfa bez dvielīša 2005. gada Oktobrī; Kāpšana eglītē; Nākamā rīta seju vērošana; ALK izklaides; Yaoi twister; "neatceros"; Kikīša apdzirdīšana un vilkšana aiz kājas pa sniegu; Hikaru no go; Hentai skatīšanās trijās istabās vienlaikus; Vitālija (Vladimira) piedzīvojumi pirtī. 3. Draudzīgākais cilvēks inčukalnā: 7 of zero (x6) Shaisuke (x5) GM (x3) Ayumi (x2) Zaķpēdiņa (x2) Ghoul (1x) Shumins (1x) Hikaru (x1) Zuze (x1) PS2 "pacieta mūs visus" (x1) 4. Nepatīkamākais notikums: Eglītes eliminēšana; Vladimira nagi; "Labāk neatcerēties"; ALK aizbraukšana; Mežonīgais sals; Alus pazaudēšana; vemšana (xD). 5. Visvairāk dzerošais otakietis. Elims (x5) GM (x4) ALK (x3) aivvv(x3) Avens(x3) Ghoul(x3) ETM(x1) Hikaru(x1) Trakais cars(x1) lastguru(x1) Sigfa(x1) Mārītis(x2) "puse no apmeklētājiem" (x1) This post has been edited by Shaisuke: Oct 18 2007, 22:55 -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
4. Nepatīkamākais notikums: Eglītes eliminēšana; Gjeniaali, vnk gjeniaali. un jaa, es ar labpraat uzzinaatu, kas tas par Elimu taadu : / Spriežot pēc visa, tas, kurš Eliminēja to tavu eglīti. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
4. Nepatīkamākais notikums: Eglītes eliminēšana; Gjeniaali, vnk gjeniaali. un jaa, es ar labpraat uzzinaatu, kas tas par Elimu taadu : / Spriežot pēc visa, tas, kurš Eliminēja to tavu eglīti. logjika! gotta love it. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:02 |