![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tuvojas Anime Festivāls.
Festivāla laikā ir paredzēts zīmējumu konkurss, un tāpēc ļoti lūdzu ikvienu, kas māk vai tikai mācās zīmēt anime stilā piedalīties. Konkurss sastāvēs no divām daļām - 1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz. 2) Zīmēšana festivāla laikā. Tehnika nav ierobežota. Ja ir vēl jautājumi - sūtīet privātos ziņojumus man vai Ha-san (viņš visdrīzāk atbildēs krieviski, taču daudz precīzāk) Īpaši lūdzu piedalīties xikes, Yume, Quint, Haiks, Kikyou, Pikis. Ja vēlaties piedalīties zīmējumu konkursā, sūtiet emailu uz xenia(at)adrus.net -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Laikam jau kaut kur jautaaju shito, bet liekas, ka atbildi nesagaidiiju..
Es gribeeju zinaat, kaa ir ar darbiem, kas pabeigti izmantojot PC? Ja jau jebkuraa tehnikaa, tad PC kraasaam jau arii it kaa vajadzeetu dereet, lai gan neesmu iipashi droshss par shito.. Vai kaads vareetu mani apgaismot? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:27 |