![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nesen man kaads pazina atnesa sameeraa jaunu "Speelu Pasaule" zurnaalu.. Man par paarsteigumu ieraudziiju sadalu "Banzai"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. izlasot shito apraxtu, kaut kaa loti sagribeejaas noskatiities arii sho seriaalu.. Kaadam(i) nav uz dvd vai cd? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() Njā, un par šito te anime seriālu man vakar draudzene prasīja, hmm.. laikam tiešām ir jāsameklē un jānoskatās. -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nja, "Marazms kljuva arvien speeciigaaks, koki liecaas"
![]() Buutu jau labu ja Speelju pasaules izdeveej pashi kaut ko uzrakstiitu nevis tulkotu no sveshvalodaam jau gatavus rakstus. Par Gunslinger Girl jau rakstiiju - http://otaku.lv/index.php?showtopic=188 Visumaa zhurnaalaa uzrakstiitais ir tas, par ko arii anime ir. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:57 |