IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Haloween stuff, vai vnk gallerija ar jaunako,laiks tads tikai iekrita
Afix
post Oct 24 2007, 18:24
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

tatad sakam ar :
IPB Image

tagat nak:
IPB Image
ar izkapt hehe

un nobeidzam ar nepabegtu bet tomer:
IPB Image

nu tadi nekadi betko jus sakat?

--------------------
17. punkts suka
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Afix
post Oct 25 2007, 19:06
Post #2

Heimin
*

Group: Chuunin

es jau njemtu un klausitos ja kadam kkas sakarigs butu sakams, nu protams iznjemot nikitu un kakene

man vnk kaifs taisit jaunus topikus.

un ja kads var uzzimet ideali puskailu sievieti es ludzu paradiet man ka to dara, es bushu tikai laimigs, ja nevarat tad nevajg lieti teret laiku un telpu tukshi gvelzhot cik vinsh ir sudigs, paradit kljudas makat bet izlabot varat? pats jau zinu kadas man ir kljudas, vnm krushu rajions un kakls ka parasti nav nevienam pa pratam.

+ par to kakla piezime - kakli var but dazhadi un shaja tas nav vargs nemuskuljots meitenites kakls, tieshi otradi, es piekritu vinsh varetu but pareizaks, bet ne tads ka mazaja bilde...

This post has been edited by Afix: Oct 25 2007, 19:08

--------------------
17. punkts suka
+Quote Post
anti
post Oct 26 2007, 09:31
Post #3

Draņķītis

Group: Jounin
From: Latvija, Rīga

QUOTE(Afix @ Oct 25 2007, 17:06) *

un ja kads var uzzimet ideali puskailu sievieti es ludzu paradiet man ka to dara, es bushu tikai laimigs, ja nevarat tad nevajg lieti teret laiku un telpu tukshi gvelzhot cik vinsh ir sudigs, paradit kljudas makat bet izlabot varat? pats jau zinu kadas man ir kljudas, vnm krushu rajions un kakls ka parasti nav nevienam pa pratam.

Ņu, ņu, mazais, skaties, tik nesāc ņuņņāt, par to, kādi te visi ļauni, tevi apbižo un nenovērtē tavu "mākslu". Ja nevēlies kritiku - rādi savus zīmējumus memmei un tētei, viņi tev paldies pateiks un vēl bonbongas iedos.

Ja tu tiešām neredzi atšķirību starp sevis uzzīmēto un sievietēm tajos tevis pieminētajos žurnālos, tad mēs tev nevaram palīdzēt, jo nav mūsu pienākums tev visu ieliet ar karotīti mutē. Un ideāli uzzīmētās sievietes var sameklēt, lietojot, piemēram, google.com. Nemāki? Iemācies, noderēs.

+ par to kakla piezime - kakli var but dazhadi un shaja tas nav vargs nemuskuljots meitenites kakls, tieshi otradi, es piekritu vinsh varetu but pareizaks, bet ne tads ka mazaja bilde...

Tāds kakls kā tavā zīmējumā anatomiski būtu iespējams tikai tad, ja tam pāri būtu pārbraucis traktors, vai arī kādas ģenētiskas mutācijas rezultātā. Brīnums, ka tu vēl nelaid bēdīgi slaveno "Tā nav kļūda, tas ir mans stils" frāzi.

Zini, man tev ir labs un noderīgs padoms - nemoki mūs un, pats galvenais, sevi, un nezīmē. Šai forumā visādu diletantu jau ir gana.
Jā, ir cilvēki, kas tiešām māk labi zīmēt, un parasti tas ir divu iemeslu dēļ - talants un/vai smagi ieguldīts darbs mācoties. Tev nav ne viena, ne otra.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:27