![]() |
![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Laikam jau ari man butu beidzot kaut kas jaieposto. Citadi es tada galigi pasiva seit
![]() Ceru sagaidit konstruktivu kritiku... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Kopumā ņemot - ļoti labi. Ja par katru atsevišķi, tad jāteic, ka pirmais darbs ir tiešām izdevies. Var redzēt, ka ir rūpīgi strādāts - meitenei frizūra ļoti interesanta, acis skaistas, vienīgais labā acs mazliet stūraina, bet tas tā. Vienīgais kas man diezko neiet pie sirds ir lūpas. Īsti nesaprotu kas starp tām ir uzzīmēts zobi, vai mēle.. . Lai nu kā, šādā leņķī uzzīmēt seju ir grūti, bet tev izdevās.
![]() Otrais... Uzreiz jāpiemin, ka man nepatīk tie zibeņi, vai stari... labāk būtu ja tu atstātu tikai tos riņķus, bet tas jau tikai mans viedoklis, citi, iespējams, domās savādāk.Mati arī varētu būt rūpīgāki. Jājautā cik ilgi tu jau krāso uz datora. Ja vēl tikai sāc mācies, tad ir ļoti labi. ![]() Trešais. Tekšu tikai,ka ļoti skaisti. Kopumā ņemot viss ir labi un rūpīgi un ar laiku būs vēl labāk, tākā tik turpini. ![]() This post has been edited by nikitaa: Oct 28 2007, 14:34 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:22 |