![]() |
![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Laikam jau ari man butu beidzot kaut kas jaieposto. Citadi es tada galigi pasiva seit
![]() Ceru sagaidit konstruktivu kritiku... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Kamer es meginu piestradat pie kaut ka jauna, ieliksu dazus no saviem kadu laiku atpakal pabeigtajiem darbiem.
P.S. "Naruto" mani inficeja ar fanartu zimesanu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
![]() hm... uzmetu acis Gaaram (gaužām jauki sanācis, bet ne īsti pēc sevis) un radās jautāmujs: Vai Tu varētu uzzīmēt kādu Death note fanart, kurā būt L? *uztaisa lielas mīļas kaķēna acis* lūdzu... man patīk Tavi darbi, sajūsmina Tavs krāsomujs ar zīmuļiem. Jauki iezīmētas līnijas, minimums, bet pietiekami, lai nojaustu skeleta un muskulatūras aprises. tiesa gan, datorkrāsotajā labās rokas krāsomujs liekas vnk baiss. dziļos, dziļos rudzos. roka izskatās salauzta vairākās vietās. Pārējais zīmējums liekas pat ļoti labs. Piedod, bet nepatīk arī pēdējā meitene. Pirmkārt jau tās mēles (?) dēļ, otrkārt - izskatās, ka tur, kur ir matu sprādze, viņai mati ir izskūti. matu līnijai jābūt bik tuvāk uzacīm. treškārt viņa šķielē. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:21 |