![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
JnVbt |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
Prasīsiet kāpēc tāds jautājums? Pavisam vienkārši! Pārskatot latviešu veidotos portālus vai mājaslapas es praktiski gandrīz neko nevaru atrast par Naruto vienīgi wikipēdijā sameklēju aizsāktu rakstu. Mani drusciņ tas šokēja jo galu galā Naruto tomēr ir viena no populārākajām japāņu mangām un animēm kurai ir daudzi fani visā pasaulē ,bet pie mums?
Redzot šādu situāciju man radās doma ka kaut kas ir jādara lietas labā, tāpēc ....! Esmu nolēmis vākt materiālus, informāciju un taisīt mājaslapu, meģināt iztulkot kādu mangas chapteri, tā teikt popularizēt Naruto. Bet mans jautājums ir vienkāršs: '' Vai man ir jēgas to darīt! '' Gaidīšu jūsu ieteikumus! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es vēl padomātu, ja Tu vēlētos par Mijazaki taisīt lapu, bet par Naruto... Piedod man. Ja gribas labu taisīt, rauj augšā blogu, varbūt kas iznāk, ja pietiekoši ilgi blogo. Neapsolu apmeklēt, ja kas.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:15 |