![]() |
![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
diemžēl man ar nav skanera, tādēļ izmantoju fotoaparātu
atvainojos par izmēru un kvalitāti ![]() ![]() man uznāca citplanētiešu acu mānija ![]() ![]() jakas viņai ir speciāli pagarinātas pēdas. zinu, ka ēnojums varēja būt labāks ![]() un šeit mans pēdējais darbs, protams vēl nav pabeigts ![]() ![]() domāju tas ir labākais no visiem manas dzīves darbiem ![]() plz komentējiet This post has been edited by Alta Melissa: Jun 10 2007, 13:37 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
![]() ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
1. darbs. Šajā darbā man ļoti patīk līnijas. Tādas skaidras. Es īsti nezinu kas tajos zābakos ir tik labs, taču es jūtu ka mans skatiens skrien uz zābaku pusi un ir ļoti apmierināts atkal redzot tos. Vēl man patīk arī tas kā krīt audums. Tad var kārtīgāk saprasts kāds tad īsti tas audums ir domāts.
2.darbs. Cepurīte šajā darbā ir ļoti izdevusies. tas bija pirmais kas man iekrita acīs. Bikses arī ir jaukas. Rokas šķiet mazliet par tievu. Kreisajai pēdai ir mazliet dīvaina forma. 3.darbs. Šeit man ļoti patīk mati. Tie šķiet ļoti zīdaini. Vēl man patīk kā tu esi apvienojusi cilvēka kājas ar vērša kājām. Tomēr šajā visā man nepatīk viņas augums. Šķiet ka augšējā krūšu daļa mazliet pastiepta uz leju un tā neizskatās īpaši proporcionāli kopā ar formīgajiem gurniem. 4.darbs. Darbs nav peļams. Izskatās jau jauki, bet to visu izbojā kāja. Tā izskatās tāda kā izlauzta kā viens šeit jau teica. Un tā kāja izskatās arī mazliet tā kā pacelta uz augšu un atrodas dīvainā stāvoklī. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:20 |