![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
luuk shitie ir mani ziimeejumi... gaidiishu kritiku...^-^
Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu es vēlētos detalizēti parunāt par pēdējiem diviem darbiem.
porcelāna lelle- kara jau par galvu pateica. ņem to vērā. apskatot šo darbu es varu pateikt, ka tu nesāc zīmēt ar `stickmenu`, bet vienkārši uz laimi velc visas linijas, un uz dullo piezīmē kaut kādas ekstremitātes un beigās, vēl šķībi sazīmē apģērbu, kas atrodas tādā stāvoklī, kādā, tas vispār, galīgi un fiziski nav iespējams. meitenei nav sejas forma. kaut arī par sejas formu pareizību, vai nepareizību nav iespējams spriest, šajā gadījumā tā tiešām ir neproporcionāla. nu c`mon vai kāda ir redzēta apaļ seja. darbā nav ne sīko detaļu, ne ēnu vai ieloču. [darbs ir uzdragāts un tajā nav centības] jā daudzos gadījumos tie ir slikti vārdi, bet tavā darbā ir redzams, ka zīmēts tika ar zīmuli, tas nozīmē, ka bija.. pastāvēja iespēja izdzēst nevajadzīgās un neizdevušās līnijas, bet tas acīmredzot nav darīts. es spriežu pēc savas pieredzes. agrāk es arī uzskatīju 15, 20 minūtes par ļoti ilgu laiku darba zīmēšanai. tā kā tu mums vari nemaz nestāstīt, ka tu esi ļoti centusies un izstrādājusi savus darbus. emo meitene - nu stils nav ieturēts un nemaz neatbilst emo. pat alternative emo nav ne tuvu. tāpat, kā iepriekšējā darbā ekstemitātes ir šķības, greizas, izstrādes nav un vienīgais krāsojums kas ir visā darbā tāpat ir švīkāts un vienkārši nerūpīgs. progresu es diemžēl neredzu ne vienā, ne otrā darbā un balstoties uz Mimi teiktā progress nav manāms jau veselu pus gadu. zini, kas mani nepatīkami pārsteidza.. tu šos abus darbus biji zīmējusi uz vienas un tās pašas lapas. dažiem tas liktos varbūt nekas, bet tu esi tā spiedusi zīmuli, ka to var pārāk labi pamanīt. lūk šis bija vēl viens faktors, kas pierādīja tavu centību un rūpību. diemžēl negatīvi. tu iepriekšējā savā postā raksti, ka zīmē prieka pēc, nevis tāpēc, lai iemācītos to darīt. tad man ir jājautā, vai tev ir ļoti patīkami un jauki skatīties uz saviem gara darbiem, kad tie ir tik, kā Arts teica: so like the 1st grade. guess i`m right. ceru ka tu kaut ko šī posta iemācīsies vai sapratīsi, un pārdomāsi, vai ir kāda jēga likt šeit savus darbus. un par totoriāļiem runājot.. nedomāju, ka no tiem kaut ko var iemācīties. vienīgais atsevišķas ķermeņa daļas. bet ja no totoriāļiem mācās zīmēt visu ķermeni kopumā, nekas labs nesanāks. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:45 |