![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nesen man kaads pazina atnesa sameeraa jaunu "Speelu Pasaule" zurnaalu.. Man par paarsteigumu ieraudziiju sadalu "Banzai"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. izlasot shito apraxtu, kaut kaa loti sagribeejaas noskatiities arii sho seriaalu.. Kaadam(i) nav uz dvd vai cd? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() Njā, un par šito te anime seriālu man vakar draudzene prasīja, hmm.. laikam tiešām ir jāsameklē un jānoskatās. -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nja, "Marazms kljuva arvien speeciigaaks, koki liecaas"
![]() Buutu jau labu ja Speelju pasaules izdeveej pashi kaut ko uzrakstiitu nevis tulkotu no sveshvalodaam jau gatavus rakstus. Par Gunslinger Girl jau rakstiiju - http://otaku.lv/index.php?showtopic=188 Visumaa zhurnaalaa uzrakstiitais ir tas, par ko arii anime ir. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 10 2004, 12:13) Nja, "Marazms kljuva arvien speeciigaaks, koki liecaas" ![]() Buutu jau labu ja Speelju pasaules izdeveej pashi kaut ko uzrakstiitu nevis tulkotu no sveshvalodaam jau gatavus rakstus. Par Gunslinger Girl jau rakstiiju - http://otaku.lv/index.php?showtopic=188 Visumaa zhurnaalaa uzrakstiitais ir tas, par ko arii anime ir. autors ir no krievijas rakstus vienkaarshi paartulko no rus uz lv taakaa nu latviski vinsh domaaju nekaadaa zinjaa nemaak rakstiit -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |