![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
||||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
nea... ar "gados vecāku" es biju domājis 40 - 60 ![]()
hmm... ir interesanti... filmas, seriāli, grāmatas, spēles etc. nekas no tā man nav izraisījis tādas emocījās kā attiecīga ( Serial Experiments Lain, Perfect Blue, Vampire Princess Miyu, Saikano ... ) anime... hmm... jautājums nav pareizs... visi labi zin kapēc kāds skatās anime - gandrīz vienmēr tieši tas pats iemesls kapēc kāds skatās filmas vai lasa grāmatas... pareizāks jautājums būtu "kapēc anime nevis filmas ?" uz kuru es atbildētu ka anime nav tik ierobežota kā filma... ja autoram ir vēlme uztaisīt milzīgu spaceshipu floti tad to viņš var izdarīt cik vien bieži grib kas attiecās uz filmām tad tas beigsies ar kaudzi lētu specefektu kas parasti tikai traucē skatīties... anime neierobežo kaut kādas apnikušas aktieru sejas... vienīgais kas animi ierobežo ir autora fantāzija... nu jā arī japāna saista... bet kas to lai zin kas bija pirmais japāna vai anime... vienu dienu gribēji noskatīties vienu anime un tad tikai atjēdzies ka HD pilns ar anime, manga, anime soundtrackiem, jPOP / jRock, attiecīgām bildītēm... un sēdi kaut kādā Otaku forumā... ![]()
jā mēs ar nezinam
![]() -------------------- my megabusters :X
|
||||||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:22 |